ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ;

Ένα από τα δυσκολότερα τμήματα των εταιριών που εμπορεύονται μονάδες κεντρικού κλιματισμού  είναι το service τους  . Και αυτό γιατί το service αυτών των μονάδων απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό που υπαγορεύει σε υψηλά κοστολόγια . Ο  συνδυασμός ποιότητας παροχής υπηρεσιών και χαμηλού κόστους είναι πολύ δύσκολος για τις περισσότερες εταιρίες , και αυτό γιατί …

Όπως ανέφερα και παραπάνω το service σε μονάδες  κεντρικού κλιματισμού απαιτεί  εξειδικευμένο προσωπικό με υψηλό κοστολόγιο που όμως η κύρια απασχόληση τους περιορίζεται στους καλοκαιρινούς μήνες . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι εταιρίες να υπερκοστολογούν στους πελάτες το service τους καλοκαιρινούς μήνες ώστε να καλύψουν τα ετήσια έξοδα τους 

Το service επίσης πολύ συχνά πρέπει να καλύψει και ένα τμήμα εξόδων , πέραν των λειτουργικών του , όπως εμπορικές δραστηριότητες , διαφήμιση , αποθήκες , γραφεία και εκθεσιακούς χώρους . Η G.I.Pairconditioning προσπαθεί να περιορίσει  τα παραπάνω  έξοδα και να λειτουργήσει με μια άλλη φιλοσοφία που θα της επιτρέψει  την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στο δυνατόν χαμηλότερο οικονομικό κόστος !!!     

 

 

Ασχολείται αποκλειστικά με την παροχή υπηρεσιών σε συστήματα κλιματισμού και δεν έχει καμία εμπορική δραστηριότητα . Με αυτόν  τον τρόπο  περιορίζει τα λειτουργικά της έξοδα  μιας και δεν χρειάζεται  αποθήκες , γραφεία ή εκθεσιακούς χώρους γι ΄αυτό τον σκοπό . Καλύπτει με τις υπηρεσίες τις όλο το φάσμα εργασιών που απαιτούν τα κεντρικά συστήματα κλιματισμού χωρίς να περιορίζεται μόνο στις μονάδες                 ( CHILLER ή HEAT PUMP ), δίδοντας έτσι την δυνατότητα μια ευρείας γκάμας εργασιών που μπορούν να κατανεμηθούν στην διάρκεια όλου του  χρόνου όπως καθαρισμός fan coils , κεντρικών κλιματιστικών  και πύργων ψύξης .Εκτιμώντας το καλύτερο εργατικό δυναμικό της αγοράς δημιούργησε συνεργασίες με τις οποίες , ανάλογα με τον τύπο εργασίας επιλέγεται το αντίστοιχο εξειδικευμένο προσωπικό .

 

 

Με αυτό τον τρόπο ο πελάτης έχει το καλύτερο εξειδικευμένο συνεργείο με την καλύτερη σχέση χρέωσης , αποφεύγοντας «αόρατες» επιβαρύνσεις όπως παραπάνω που εκτινάσσουν τα κοστολόγια .Τέλος πέραν του τρόπου λειτουργίας μας θα θέλαμε να τονίσουμε  την προσωπική σχέση με τους πελάτες μας που δύσκολα συναντάς στις απρόσωπες εταιρίες. Την θεωρούμε ως  απαραίτητο παράγοντα  για εμάς , πιστεύοντας ότι σε ένα τέτοιο κλίμα όλα λειτουργούν  καλύτερα . 

Υποστηρίξτε μας :